Nieuwe pagina 1

  Nieuwe pagina 1
 
 
  Nieuwe pagina 1
 

Nmenu

  Nieuwe pagina 1
 
 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 


Nieuwe pagina 1

GO DUBAI - Alles voor je vakantie of citytrip naar Dubai

NIEUWS

 
Auto-Onderdelen En Tips Voor Meer Efficiëntie
Entertainment  |  Dinsdag - december 10, 2019 6:36 pm  |  Bereikte mensen:4676  |  A+ | a-
Inzicht in de dynamiek van een auto is belangrijk om onderhoud up-to-date te houden. Een goed idee hebben van hoe uw voertuig werkt en wat uw behoeften zijn, maakt het verschil om veilig te rijden en niet voor niets geld uit te geven. Auto's bestaan ​​uit enkele basisonderdelen:

Carrosserie
Het is het gezicht van de auto. Het is degene die de auto mooi of lelijk maakt. Het ontwerp is verantwoordelijk voor de aerodynamische prestaties van het voertuig en beschermt de inzittenden.

Motor
De motor van de auto is gebaseerd op het principe van interne verbranding (het verbranden van het lucht- en brandstofmengsel dat zich daarin voordoet is wat de auto kracht geeft om te bewegen). De motor heeft verschillende complexe componenten die goed moeten zijn uitgelijnd om goed te functioneren.

Streaming
Het door de motor opgewekte vermogen heeft een transmissiesysteem nodig om de aandrijfas te laten draaien, dat wil zeggen om de auto te laten rijden. Koppeling, versnellingsbak, cardanas en differentieel zijn de belangrijkste componenten van de transmissie.

Elektrisch systeem
De accu is de elektrische stroombron van het voertuig, het is geaccumuleerde elektriciteit die wordt aangedreven door het draaiende motorvermogen. Dat is de reden waarom, als we de koplamp vergeten met de motor uit, de batterij leeg raakt, hij heeft deze immers nodig met stroombron.

Suspensie
Het is het veersysteem dat de inzittenden van de auto comfort biedt, de oneffenheden van de vloer absorbeert en verantwoordelijk is voor het balanceren van de auto in bochten en bij het rijden. De belangrijkste componenten zijn: veren, schokdempers, bak, bussen, draaipunt en stabilisatorstang.

Richting
Het stuursysteem stelt ons in staat om te bepalen waar het voertuig naartoe gaat. De bewegingen die we maken op het stuur worden overgebracht naar de stuurinrichting met een versnellingssysteem dat op zijn beurt deze beweging via de stuurstangen op de wielen overbrengt.

Profielsysteem
Het bestaat uit banden en wielen, mogelijk staal, de meest voorkomende, of aluminium, magnesium of silicium, dat lichtere legeringen zijn. Om ervoor te zorgen dat het systeem goed werkt, moet u auto-beoordelingen doen op het tijdstip bepaald door de automaker. Banduitlijning, balancering en rotatie zijn enkele belangrijke onderhoudswerkzaamheden. Let ook op bandenslijtage. Als ze kaal zijn, is het zeker een gevaar.

Remmen
Het is de sleutel tot verkeersveiligheid, zodat de industrieën steeds efficiëntere remsystemen ontwikkelen. ABS voorkomt bijvoorbeeld dat de wielen blokkeren bij een noodstop. Hierdoor kan de afvoer niet wegglijden en blijft de rijeigenschappen behouden, zelfs bij hard remmen.

Om een ​​van de bovenstaande auto-onderdelen te bestellen, ga je naar: auto-onderdelen winkel Rexbo.nl
Top
  Tweets van @RadioCaramba

LUISTEREN
Naar de luisterhulp...


Tweets van @RadioCaramba

FEESTKNALLER

De Alpenzusjes Ft. Opgeblazen - Mexico

Meer Feestknallers...


Tweets van @RadioCaramba

TWITTER


Nieuwe pagina 1

Luister online radio


Tweets van @RadioCaramba

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Radio Caramba.

  Aanmelden nieuwsbrief


Tweets van @RadioCaramba

LINKS

Luisteren.nl
SAM Broadcaster
One.com Webhosting
RDJ Productions
Feest DJ Jeff
Vakantie Dubai
FeestClips
Party Awards
Gezellig Chatten
Meer links...
  Nieuwe pagina 1

FACEBOOK

 
 


Contact FAQ Webshop Adverteren I
  Contact
FAQ
Luisterhulp
Adverteren
Informatie voor artiesten
Privacyverklaring
Disclaimer

Cookies
Downloadshop
Webshop
Nieuws
Feestknallers
Nieuwe releases
DJ's
Programmering

Aanmelden nieuwsbrief

 


Radio Caramba is sinds 2007 actief als feestradio met 24 uur per dag feest- en apresskimuziek. Radio Caramba is de perfecte mix tussen RadioNL en Slam!FM.

 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 


2007 - 2022 Radio Caramba. Alle rechten voorbehouden | Design by Eric Zwaan