Nieuwe pagina 1

  Nieuwe pagina 1
 
 
  Nieuwe pagina 1
 

Nmenu

  Nieuwe pagina 1
 
 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 


Nieuwe pagina 1

GO DUBAI - Alles voor je vakantie of citytrip naar Dubai

NIEUWS

 
Radio Caramba On Tour - ROADSHOW
Radio Caramba  |  Woensdag - juli 11, 2018 6:27 pm  |  Bereikte mensen:24162  |  A+ | a-
Vanaf nu is Radio Caramba ook te boeken voor jouw feest. Radio Caramba On Tour is nu te boeken voor elk feest. Of het nu om een trouwfeest, een verjaardag of gewoon een feest in de kroeg gaat, ons feest DJ's Patrick en Eric staan garant voor een onvergetelijke avond met de gezellige muziek van Radio Caramba. Ook met andere muziekstijlen kunnen onze DJ's prima uit de voeten.


Direct boeken? Mail naar: radiocaramba@gmail.com of bel met: 0624514649
 


 

LICHT & GELUID MET DJ

Trouwfeest, verjaardag, tuinfeest of gewoon een swingend feest in de kroeg? Dit is een compleet arrangement, dat garant staat voor een onvergetelijke avond, maar een middag mag natuurlijk ook. We draaien 4 uur lang muziek helemaal naar jouw wensen. Wil je dat we langer door draaien? Dat kan tegen een geringe meerprijs.
 

€ 350,- (EX. 21% BTW)

DJ SET

Zorg je zelf voor een DJ? Geen probleem, want dan komen wij gewoon alleen onze DJ set (geluid + DJ gear) neerzetten en aan het eind van de avond natuurlijk ook weer weghalen. Naast de huurprijs betaal je € 250,- borg. De borg krijg je uiteraard terug als wij onze DJ set weer in perfecte staat mee terug kunnen nemen.
 

€ 250,- (EX. 21% BTW)

GELUID MET DJ

Geef je een feest in een zaal, sportkantine of een kroeg? Dan is de kans groot dat er al gezellige verlichting hangt. Dat scheelt, want dan komen wij alleen met onze geluid set en onze gezellige DJ’s en dat scheelt jou dan weer in je portemonnee.
 

€ 250,- (EX. 21% BTW)

OUTDOOR PARTY ARRANGEMENT

Organiseer je een tuinfeest? In Nederland heb je nooit mooi weer garantie en daarom hebben wij het speciale Outdoor Party arrangement samengesteld. Een degelijke partytent met verlichting, statafels, licht, geluid en onze gezellige DJ’s, dat zijn de ingrediënten van dit zeer complete outdoor arrangement. Let op, bij dit arrangement betaal je € 100,- borg voor de partytent. De borg krijg je uiteraard terug als wij onze partytent weer in perfecte staat mee terug kunnen nemen.
 

€ 450,- (EX. 21% BTW)

 

NEDERLANDSTALIGE ZANGER

Voor extra feestpret hebben wij een gezellige Nederlandstalige zanger. Hij zingt 2 x 25 minuten de gezelligste Nederlandstalige hits en staat garant voor een uitzinnige sfeer. Zanger Arnaud is uitsluitend te boeken in combinatie met Licht & geluid met DJ, Geluid met DJ en het Outdoor Party arrangement.
 

€ 200,- (EX. 21% BTW)

PARTYTENT

Onze partytent is ook los te huur. Zo hoef je zelf geen grote investering te doen in een deugdelijke tent voor je feest. Tevens hoef je je ook geen zorgen te maken over het op- en afbouwen, want dat doen wij voor jou. We hangen ook nog gezellige party verlichting op in de tent. Afmetingen: 4 x 4 meter, dus past in bijna elke tuin.
 

€ 175,- (EX. 21% BTW)

STATAFELS
 

Zitjes nemen vaak veel plek in van een feestruimte. Statafels zijn veel handiger, want hiermee bespaar je een hoop ruimte. Bovendien geeft het een gezelliger uitstraling en mensen die staan, wagen zich sneller aan een dansje dan mensen die zitten.
 

€ 10,- PER STUK (EX. 21% BTW)

AFTERMOVIE
 

In samenwerking met een professionele cameraman kunnen wij ook bewegende beelden van jouw feest maken. Na afloop wordt er een fantastische aftermovie van het feest gemonteerd met passende muziek. Zo heb je een bijzondere en blijvende herinnering aan een waanzinnige party.
 

€ 150,- (EX. 21% BTW)

Direct boeken? Mail naar: radiocaramba@gmail.com of bel met: 0624514649

Top
  Tweets van @RadioCaramba

LUISTEREN
Naar de luisterhulp...


Tweets van @RadioCaramba

FEESTKNALLER

De Alpenzusjes Ft. Opgeblazen - Mexico

Meer Feestknallers...


Tweets van @RadioCaramba

TWITTER


Nieuwe pagina 1

Luister online radio


Tweets van @RadioCaramba

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Radio Caramba.

  Aanmelden nieuwsbrief


Tweets van @RadioCaramba

LINKS

Luisteren.nl
SAM Broadcaster
One.com Webhosting
RDJ Productions
Feest DJ Jeff
Vakantie Dubai
FeestClips
Party Awards
Gezellig Chatten
Meer links...
  Nieuwe pagina 1

FACEBOOK

 
 


Contact FAQ Webshop Adverteren I
  Contact
FAQ
Luisterhulp
Adverteren
Informatie voor artiesten
Privacyverklaring
Disclaimer

Cookies
Downloadshop
Webshop
Nieuws
Feestknallers
Nieuwe releases
DJ's
Programmering

Aanmelden nieuwsbrief

 


Radio Caramba is sinds 2007 actief als feestradio met 24 uur per dag feest- en apresskimuziek. Radio Caramba is de perfecte mix tussen RadioNL en Slam!FM.

 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 


2007 - 2022 Radio Caramba. Alle rechten voorbehouden | Design by Eric Zwaan